Eelmises kokanduringis sai kokku lepitud, et järgmisel korral teeme makarone juustuga. Nüüd ongi see järgmine kord käes ning vesi juba potis peaaegu keeb.
Nagu me ikka oleme püüdnud jälgida eestimaise tooraine kasutamist, siis nii ka seekord. Kuniks makaronid keesid, tükeldasime me ära kurgi ja riivisime juustu.
Nagu fotodelt näha, on tegemist kodumaiste toodetega.
Kuidas küll teada saada, millal on makaronid valmis? Ei jäänud muud üle, kui proovisime. Selgus, et peavad veel keema. Mis siis ikka.
Arutlesime seni teemal: kuidas saab end hoida igasuguste viiruste ajal. Lapsed olid mures koroonaviiruse pärast ning otsustasime oma mõtted kirja panna ja neid teistega jagada:
Lõpuks olid ka makaronid valmis.
Maitseks veidi soola.
Ja võiski sööma asuda. Vaatamata sellele, et lapsed olid just ära söönud lõunatoidu, sai ka meie keedetud makaron tilgatumalt otsa, sest ikka nii hea oli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar