14.10.2020
Nii nagu suurtele, nii ka lastele meeldivad erinevad näksid. Poelettidelt võib neid leida igale maitsele. Soolaseid ja magusaid.
Meie otsustasime ise kanafileest paneeritud palad teha.
Esmalt lõikasime fileest ribad ja panime need ühte kaussi. Maitsestasime soola, pipra, broilerimaitseaine ja tilliga. Teise kaussi segasime kokku muna maitseainetega ning kolmandasse kallasime riivsaia.
Selle aja peale oli pann ja õli kuumaks läinud ning saime kanafilee, mis munast ja riivsaiast läbi käinud pannile asetama hakata. Maitseks praadisime enne pannil veidi küüslaauku.
Selgus, et meie kanged mehepojad pelgasid veidi panni, sest lihatükki pannile asetades võis sealt veidi õli pritsida.
Kui kõik fileeribad said kuldpruuniks, käisid kokkajad oodet söömas. Selle aja jooksul puhastas Pille laua ja töövahendid. Naastes said lapsed kohe oma kokanduskunsti nautida
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar